Stimulerend en Creatief Maatwerk
organisatieadvies - teamontwikkeling - persoonlijke groei - effectieve communicatie  

Verslag van de eerste clubpilot Bestuursstijlen

Er was geen Week van Goed Sportbestuur (voorzien in maart 2020, om bekende redenen niet doorgegaan) en dus ook geen workshop van mij waarin ik o.a. vertel over de eerste ervaring van een sportbestuur met mijn model bestuursstijlen. Daarom heb ik daarover een stukje geschreven (zie DIT document). Ik ben erg blij dat er een clubbestuur bereid en nieuwsgierig genoeg was om aan de verenigingspilot deel te nemen. Het was leuk, leerzaam en (dus) geslaagd, voor de vereniging en voor mezelf. Het betreffende bestuur kreeg nuttige tips voor het verder ontwikkelen van hun #teameffectiviteit; en ik heb nu nog beter in beeld hoe het aanbod voor verenigingsbesturen opgezet kan worden. Dat betekent niet alleen een losstaande workshop, maar daarnaast ook een programma van drie samenhangende (praktijk)sessies. En dat is nu in verdere ontwikkeling ...