Stimulerend en Creatief Maatwerk
organisatieadvies - teamontwikkeling - persoonlijke groei - effectieve communicatie  

Informatie voor OZB-leden

Ik nodig alle OZB-leden uit kennis te maken met mijn eigen teamprestatiemodel Bestuursstijlen. Na veel gewerkt te hebben met algemene instrumenten voor gedragsontwikkeling (met name met Insights Discovery), heb ik een eigen, uniek model ontwikkeld Bestuursstijlen, vanuit een meer strategische benadering.

Ik richt mij vooral op het verbeteren van teamprestaties, in reguliere settings (vaste teams/afdelingen) en bij invulling van (tijdelijk) projectmanagement. Als je een keer 5 minuten over hebt, bekijk dan dit algemeen introductiefilmpje: https://youtu.be/AKnbVpRw_M8. Op deze sheets worden enkele basisinzichten van het model weergegeven.

Nieuwsgierig naar je eigen voorkeuren? In 5 minuten krijg je door een korte vragenlijst in te vullen een prima reflectie > ga naar https://advies.bestuursstijlen.nl en vul je naam in. Ook moet je een speciale code invullen. Die heb ik tijdens de fietstocht op 9 juni verklapt. Maar op verzoek geef ik deze graag weer. Je weet me dan wel te vinden (0650520101).

Na afronden van de vragenlijst zijn de uitkomsten direct als pdf te downloaden. Nadere toelichting op jouw persoonlijke resultaten geef ik natuurlijk graag. Misschien kan ik dan ook nog verder ingaan op de toepassingsmogelijkheden binnen je bedrijf.